No Comments

Canada VM 2022 Landsholdstrøje 32171

Finland VM 2022 Landsholdstrøje 25107

.

Midterforsvaret, en fransk under 21-landskamp, ​​havde ikke helt den rolle, han ville have håbet på i Porto, og fik kun fem ligastarter hele sæsonen og blev opfordret til at spille otte gange for reserveholdet i anden division.

Sarr var med i Chelseas præ-sæson, men det var usandsynligt, at han fik nogen meningsfuld spilletid i klubben, hvor den tidligere Nice-mand trænede og spillede venskabskampe med en separat lånegruppe hos Cobham i de seneste uger. Senegal VM 2022 Landsholdstrøje

Både Tyrkiets og Ruslands transfervinduer er stadig åbne, hvilket giver Blues et sidste terningkast for at få deres forsvarsspiller nogle tiltrængte minutter til kampagnen.

danmark 3 trøje

Ifølge Goal skyldtes årsagen til, at forhandlingerne brød sammen, franskmandens høje lønninger på Stamford Bridge, hvor Greuther Furth besluttede sig for skiftet.

På trods af opfordringer til Chelsea om at tilbagekalde de to unge i januar, mener den tidligere Chelsea-fløjspiller Wright-Phillips, at de begge har det bedre med at blive i deres respektive låneklubber indtil slutningen af ​​sæsonen.Chelsea-forsvarsspilleren Malang Sarr er blevet efterladt i transferlimbo efter at have set sin deadline dag flytte til Greuther Furth kollapse i de sidste timer.

RoxanneHi Portugal VM 2022 Landsholdstrøje ShanewnC

GenaWatso barcelona tröja WCHMoseb

UEDClarag liverpool tröja barn LuisSeren

Comments (0)